{0} reviews | Schrijf review

Vermandere-Verheyden (Antwerpen)
Antwerpen - Over GOUDWERK

Leopoldstraat 29
2000 Antwerpen

03 770 59 29
     

Vermandere-Verheyden Antwerpen, juwelenkunstenaar en juwelenontwerpster

Uw zoektocht naar een bijzonder juweel eindigt hier…

Juwelenontwerpster Daisy Verheyden en haar echtgenoot en juwelenkunstenaar Peter Vermandere zijn een geolied team met oog voor schoonheid, elk op hun eigen manier. In 2004 openden ze hun originele juwelenzaak in Antwerpen, VERMANDERE-VERHEYDEN, waar je opmerkelijke juwelen kan komen bewonderen.

 

Daisy Verheyden gaat als passionele juweelontwerpster met liefde voor ambacht en materiaal aan de slag. Uw ring, trouwring of armband, oor- of halsjuweel, hanger of manchetknopen worden met flair en vakmanschap in haar persoonlijke stijl tot leven gewekt.

 

De juwelen van Peter Vermandere zijn extravagante kunstwerken die stuk voor stuk een verhaal vertellen. De juwelenkunstenaar legt zijn ziel in zijn ontwerpen. De verrassende vormen, de ongewone schoonheid van zijn juwelen en zijn know-how zitten in ieder juweel ingebakken.

 

Elegante creaties van Daisy Verheyden

In de juwelen van Daisy Verheyden, gegoten in feeërieke designs, zit gevoel voor harmonie, ritme en kleur verweven. Bij Vermandere-Verheyden vind je niet zozeer vast omlijnde collecties, maar unieke stukken waar edelstenen en edelmetaal, textuur en ritme de creaties vorm geven.

 

Daisy Verheyden blinkt uit in verfijnde ontwerpen met elegante verhoudingen en een voorliefde voor ongebruikelijke edelstenen. Ambachtelijk vervaardigde juwelen met toermalijn en maansteen, kralen van ruwe diamant, amethyst en obsidiaan. Sierlijke gouden krullen omhullen agaatkristallen, getrapte vormen gaan in dialoog met druppelvormige parels, … ieder ontwerp is in balans en straalt sierlijkheid uit. Juwelen met karakter.

 

Uw trouwring, 1 uit de duizend

U denkt aan trouwen? Dan moet uw trouwring net zo uniek zijn als uw mooiste dag. Een ring zonder begin of einde voor een leven vol liefde. De tijdloze huid-op-huid ringen zijn om verliefd op te worden. Elke huid-op-huid ring wordt op maat gemaakt en is apart en uniek: de rondomrond huidafdruk van de vinger van uw geliefde wordt als print op de ring aangebracht, van buiten of van binnen. Een ontwerp om uw leven lang te koesteren.

 

De begeestering van Peter Vermandere

De artistieke sieraden van Peter Vermandere zijn op z’n zachtst gezegd een ontdekking te noemen. Onalledaagse en gerecycleerde materialen, excentrieke designs en opvallende afwerkingen. Kleine creaturen en stijlvolle experimenten in zilver en goud en geornamenteerd met ongebruikelijke edelstenen: chrysopraas en chrysocolla, grossulaar en almandien? De titels van zijn werken spreken voor zich: Carnavelsken en Grotesken, Cycloïdes en Molecular Modification, Parelparanoia en Granulatio Inversa….

 

Ontdek deze ruwe diamant in hartje Antwerpen

Bezoek zeker even juwelenzaak Goudwerk als u uw bijzonder sieraad nog niet bent tegengekomen. Een staaltje van onze juwelenkunsten? Neem een kijkje op onze website.

 

 

 

 

goudwerk

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

trouwringen

Stenen

 

Maandag dinsdag woensdag op afspraak

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review